mariagerhallen logo

Køb og betaling af abonnement aftaler

Når du køber et abonnement (medlemskab) i Mariagerhallens motionscenter, godkender du, at Mariagerhallen er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner det betalingskort, der er registreret i medlemssystemet (Conventus).

Du godkender også, at Mariagerhallen kan gennemføre én betalingstransaktion for hver betalingsperiode, så længe abonnementet (medlemskabet) løber. Betalingstransaktionen gennemføres på sidste bankdag før en ny betalingsperiode begynder. Mariagerhallen er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode. Eventuelle yderligere beløb skal godkendes af dig. 

Hvis betalingstransaktionen ikke kan gennemføres, vil Mariagerhallen efterfølgende sende faktura til den registrerede e-post eller adresse. Dette gælder uanset årsagen til at transaktionen ikke lykkedes. Der tillægges et faktura gebyr. 

Der modtages betaling fra følgende korttyper: Dankort, MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron. Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes kvittering til den registrerede e-mail.

Ved kortudløb, kommer der automatisk en mail med påmindelse om at kortoplysninger skal fornyes.

Manglende betaling kan føre til inkasso. 

Vær opmærksom på følgende:

Indbetalte beløb refunderes som udgangspunkt ikke! Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages eller bruges af andre.

Du skal skanne din brik, når du går ind i motionscenteret. Det er din adgangsbillet. Hvis du ikke har skannet din brik, kan du blive opkrævet et servicegebyr, svarende til prisen på et ”drop ind”.

Ved groft misbrug kan Mariagerhallen inddrage eller spærre din brik. Vær opmærksom på, at du fortsat må betale for resten af medlemsperioden. 

Perioden kan i særlige tilfælde stilles i bero (Det kan være ved sygdom. Der kan kræves lægeerklæring) og kun efter aftale med Mariagerhallen. Telefonnummer til halinspektør er 21 14 00 41.

Du er selv ansvarlig for, at dine oplysninger i medlemssystemet er rigtige. Husk derfor at opdatere eventuelle ændringer.

Opsigelse/ændring af aftale

Din aftale om medlemskab er gældende, indtil den opsiges skriftligt af dig (eller den/de som har forældremyndig/ansvar). Vær opmærksom på, at stop af betalingsaftale eller sletning af betalingskort i ikke gælder som udmeldelse. 

Opsigelsesfristen for din aftale er løbende måned + plus en måned. Du kan træne i opsigelsesperioden.  

Du kan ændre din aftale via medlemslogin fra www.mariagerhallen.dk. Ændringen træder i kraft ved udløbet af den gamle aftale.  

Pris

Prisen for din aftale blev oplyst ved aftalens indgåelse. Mariagerhallen kan ændre prisen med et varsel på en måned til udgangen af en måned.

Varsel fremsendes til den e-mailadresse, der er registreret i medlemssystemet.

Kundekonto

Til visse abonnementstyper kan tilkøbes tillægsydelser. Sådanne tillægsydelser afregnes efter forbrug.

Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret køb af medlemskab/abonnement via Mariagerhallens hjemmeside. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du inden fortrydelsesperioden har trænet i vores motionscenter eller deltaget i motionscenterets aktiviteter/arrangementer.  

Betalinger for deltagelse i aktiviteter samt billetter til arrangementer, kan som udgangspunkt ikke refunderes, medmindre andet er anført i beskrivelsen af aktiviteten.

Fortrydelsesretten gælder ikke for abonnementer som fornyes automatisk. 

Behandling af personoplysninger

Mariagerhallen har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af din ordre i vores webshop. Vi indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse.

De personoplysninger, der er nødvendige er: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi registrerer ikke personfølsomme oplysninger så som: Personnummer, kontonummer og betalingskortnummer.

Ved handel gennem webshoppen på Mariagerhallen.dk samtykker du til at vi kan registrere oplysningerne. Vi opbevarer oplysningerne i fem år af hensyn til vores regnskabsmateriale. Herefter slettes oplysningerne.

Hvis du ønsker det, kan du i henhold til Persondataloven få indsigt i, hvilke oplysninger om dig, vi har registreret.  Vores dataansvarlige vil så oplyse, om vi har registeret oplysninger om dig, samt om; 1) hvilke oplysninger der behandles, 2) behandlingens formål, 3) hvem der måtte modtage oplysningerne samt 4) hvorfra oplysningerne stammer.

Du kan til enhver tid over gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Indsigelsen sendes skriftlig til os. Vær opmærksom på, at dette kan føre afslutning af medlemskabet.

Kontakt og virksomhedsoplysninger

Mariagerhallens fulde virksomhedsnavn, adresse og kontaktoplysning er:

Mariagerhallen

Gl. Hobrovej 1

9550 Mariager

Tlf.: +45 21140041

E-Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR-nr: 32264816

Copyright © 2023 Mariagerhallen
Website by Buchs