mariagerhallen logo

 

 

Mariager den 26/7 2022.

Ny Halinspektør ved Mariagerhallen.

Mariagerhallens bestyrelse har nu den fornøjelse at meddele, at der er blevet ansat en ny halinspektør.

Vi havde en række kandidater til samtale og var meget positivt overrasket over det stærke ansøgerfelt. Det var engagerede og kompetente ansøgere der havde søgt.
Vi er endt med at ansætte Flemming Bo Christoffersen, som er 53 år. Han har en universitetsuddannelse i administration og efteruddannelser i projektledelse og coaching. Han har været halinspektør/daglig leder i Norge siden 2011, har stået for halbyggeri og har yderligere drevet fitnesscenter og været træner i fodbold, basketball mm. Han har altså stort set alle kompetencer vi kunne drømme om at få i en halinspektør. Flemming begynder midt i august, og vi glæder os til at byde ham velkommen. I den anledning kommer der også til at være en lille velkomst reception i hallen den 2. september, hvor alle kan komme og hilse på. Nærmere information følger.

De nuværende medarbejdere i Mariagerhallen kommer vi til at skulle sige farvel til. Vi skylder dem rigtig stor tak. Administrativ medarbejder, Lisbeth Fausing er stoppet og servicemedarbejder Verner Andersen har lovet at hjælpe den nye halinspektør godt i gang. Vi håber vi får lov til at gøre noget særligt for dem på et senere tidspunkt.

Venlig hilsen
Bestyrelsen ved Mariagerhallen
Jessica Roed, Thomas Høj, Mogens Krogh Jensen og Poul Bo Nielsen.

 

Copyright © 2023 Mariagerhallen
Website by Buchs